Misser.dk

Selvom vi engang i løbet af 2004 passerede Misser nr.100 hører efternavnet fortsat til de mere sjældne. De fleste med navnet Misser bliver formentlig af og til konfronteret med spørgsmålet om, hvoraf navnet kommer - og hertil kendes ikke noget enkelt svar. Det er også i mange tilfælde svært at svare på, hvordan man er i familie med nogle af de andre, der også bærer navnet.

På disse sider er det forsøgt at besvare de spørgsmål, man møder omkring efternavnet Misser; men det centrale spørgsmål om navnets oprindelse er en gåde, som ikke kan besvares endegyldigt her - vi ved det simpelthen ikke!

De fleste ved, at de har navnet fra den egn, hvor byen Juelsminde idag ligger - og det er også her i Klakring sogn, at slægtens 2 danske linjer har sine rødder. I stamtræerne her kan du se, om du tilhører Niels Jensen Missers linje eller Hans Jørgen Nielsens linje.

Der bringes gerne et billede af Misser nr.100 her på siden, så hvad enten der er tale om et bryllup eller en barnedåb er I velkomne til at kontakte mig. Det er I iøvrigt altid.

 

 
 

www.Misser.dk