Kampestensgården i Klakring

Kampestensgården udgør det ene af de to steder, hvor Misser-slægten boede i 1800-tallet. Gården er slægtsgård for Hans Jørgen Nielsens linje, som tæller godt halvdelen af alle nulevende personer med efternavnet Misser. Den solidt byggede gård ligger i Klakring udtil landevejen imellem Juelsminde og Vejle og kendes let, fordi det er den eneste større gård af Kampesten i Klakring.

Gården har været i slægtens eje fra omkring år 1800 indtil Søren Hansen Misser solgte den omkring 1930. Søren Hansen Missers far Hans Jørgen Nielsen var født her på gården i 1815 og han drev den videre efter sin far Niels Jørgensen Midser.

På dette sted ville det være naturligt med nogle billeder og anden information om den gård i Klakring, hvor den ene gren af Misser-slægten levede, så hvis du kan bidrage til den historie er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvem siger iøvrigt, at gården ikke er den samme, som den der i sin tid blev drevet af Christen Midser; det kunne forklare legenden om, at Hans Jørgen Nielsens linje har taget navnet efter deres gård.

www.Misser.dk